Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культур

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень впливу рисового, кукурудзяного та гречаного борошна на показники технологічного процесу виготовлення хліба безглютенового хліба. Встановлено що, додавання борошна сприяє скороченню тривалості вистоювання тістових заготовок. Внесення борошна сприяє поліпшенню органолептичних показників якості хліба. Results of researches of influence of a rice, corn and buckwheat flour on quality of the technological process of production of gluten-free bread are given. Found that adding flour cereals reducing the duration of maturation dough. Adding flour improves the organoleptic quality of bread.

Опис

Ключові слова

безглютеновий хліб, целіакія, рисове борошно, кукурудзяне борошно, гречане борошно, безглютеновый хлеб, gluten-free bread, celiac disease, rice flour, cornmeal, buckwheat flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Номенат, М. М. Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культур / М. М. Номенат, А. М. Грищенко // Збірник наукових праць молодих учених аспірантів та студентів. – 2010. – Т. 1. – С. 216–217.

Зібрання