Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано застосування комплексного фізико-термічного аналізу для вивчення різних форм зв’язку вологи з кристалічними продуктами (лимонною кислотою, рафінованою лактозою і глюкозою), вмісту та температурних інтервалів видалення кожної з них. It is offered application complex fiziko-thermal analysis for the study of different forms of connection of moisture with crystalline products (by lemon acid, refined lactose and glucose), content and temperature intervals of delete each of them.

Опис

Ключові слова

аналіз, гравіметричні методи, ЯМР, харчові моно кристалогідрати, різна волога, форми зв’язку, кількісна оцінка, видалення, температурні інтервали, встановлення, analysis, gravimetrical methods, YAMR, food mono crystallohydrates, different moisture, forms of connection, quantitative estimation, delete, temperature intervals, establishments, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Манк, В. В. Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах / В. В. Манк, А. М. Литвиненко // Харчова промисловість. - 2003. - №2. - С. 35-38.

Зібрання