DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6977

Название: Виробництво колотого гороху
Другие названия: Manufacture of chipped peas
Авторы: Ільчук, Віктор Борисович
Верещинський, Олександр Павлович
Шаран, Андрій Васильович
Харченко, Євген Іванович
Ilchuk, Viktor
Vereschynskyy, Aleksandr
Sharan, Andrey
Harchenko, Evgeniy
Ключевые слова: горох
горох
peas
вальцьовий верстат
вальцовый станок
roller mill
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Ільчук, В. Б. Виробництво колотого гороху / В. Б. Ільчук, О. П. Верещинский, А. В. Шаран, Є. І. Харченко // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 1(166). – С. 55–57.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто дослідження виробництва колотого гороху із використанням вальцьового верстату, впливу величини зазору між вальцями на вихід колотого гороху. Наведено принципову схему колення гороху. В статье рассмотрены исследования производства колотого гороха с использованием вальцового станка, влияния величины зазора между вальцами на выход колотого гороха. Приведена принципиальная схема производства колотого гороха. In clause researches of manufacture of chipped peas with use roller mill, influence of size of a backlash between rollers on an output of chipped peas are considered. The basic scheme of manufacture of chipped peas is resulted.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6977
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
hran.pdf3,86 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback