Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою
Вантажиться...
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведені дані про розробки харчових продуктів з карбюлозою як радіозахисною добавкою. Показані результати їх випробувань в Українському центрі радіаційної медицини.
It was cited data about creation food products with carbulose as a radio-protective additive. Results of its testing in Ukrainian centre of radiative medicine.
Опис
Ключові слова
карбюлоза, харчові продукти, радіозахисні властивості, медичні препарати, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, carbulose, food products, radio-protective properties, medicines
Бібліографічний опис
Голота, Л. Г. Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою / Л. Г. Голота, С. В. Баторшина, В. Л. Баторшин, О. В Половинка, В. Г. Юрчак // II Національний з’їзд фармакологів України: Фармакологія 2001 - крок у майбутнє. - Дніпропетровськ, 2001. - С. 59.