Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені дані про розробки харчових продуктів з карбюлозою як радіозахисною добавкою. Показані результати їх випробувань в Українському центрі радіаційної медицини. It was cited data about creation food products with carbulose as a radio-protective additive. Results of its testing in Ukrainian centre of radiative medicine.

Опис

Ключові слова

карбюлоза, харчові продукти, радіозахисні властивості, медичні препарати, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, carbulose, food products, radio-protective properties, medicines

Бібліографічний опис

Голота, Л. Г. Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою / Л. Г. Голота, С. В. Баторшина, В. Л. Баторшин, О. В Половинка, В. Г. Юрчак // II Національний з’їзд фармакологів України: Фармакологія 2001 - крок у майбутнє. - Дніпропетровськ, 2001. - С. 59.