Попередження захворювання хліба на картопляну хворобу за прискореного способу приготування тіста

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Стаття розглядає проблему картопляної хвороби хліба. Визначено низьке кислотонакопичення в тісті через відсутність в дріжджах супутньої молочнокислої мікрофлори. Зроблено висновок про доцільність внесення в тісто заквасок. The article considers the problem of potato disease bread. Defined low acid accumulation in the dough due to the absence co-lactic yeast microflora. The come to conclusion about expediency introduction ferments in dough.

Description

Citation

Тесля, О. Д. Попередження захворювання хліба на картопляну хворобу за прискореного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Актуальні проблеми безпеки харчування : І-а міжгалузева наук.-практ. конф., 14–15 жовт. 2010 р. : тези доповідей. – 2010. – C. 57.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By