Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7018
Title: Попередження захворювання хліба на картопляну хворобу за прискореного способу приготування тіста
Authors: Тесля, Ольга Дмитрівна
Удворгелі, Лариса Іванівна
Дробот, Віра Іванівна
Keywords: хліб
картопляна хвороба
закваски
кислотонакопичення
прискорений спосіб
shortcut method
bread
potato disease
leavens
acid accumulation
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Citation: Тесля, О. Д. Попередження захворювання хліба на картопляну хворобу за прискореного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Актуальні проблеми безпеки харчування : І-а міжгалузева наук.-практ. конф., 14–15 жовт. 2010 р. : тези доповідей. – 2010. – C. 57.
Abstract: Стаття розглядає проблему картопляної хвороби хліба. Визначено низьке кислотонакопичення в тісті через відсутність в дріжджах супутньої молочнокислої мікрофлори. Зроблено висновок про доцільність внесення в тісто заквасок. The article considers the problem of potato disease bread. Defined low acid accumulation in the dough due to the absence co-lactic yeast microflora. The come to conclusion about expediency introduction ferments in dough.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7018
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dvipzhnkhzpspt.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.