Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено рецептури і технології виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів нових видів з використанням зернопродуктів, пробуджених ЄСО, та зародків пшениці, які мають оздо¬ровчі й лікувально-профілактичні властивості завдяки різноманітному і багатому комплексу нашивних вітамінів і мінералів, а також клітковини з підвищеними сорбційними показниками. A compounding and fabrication technologies ing foods, including new types of dumplings - using grain, awaken Groom ESA, and wheat germ with spa tourism rovchi and medical-preventive properties of head clerks diverse and rich complex nashyv of vitamins and minerals and fiber with high sorption parameters.

Опис

Ключові слова

напівфабрикати, пельмені, зародки пшениці, зернопродукти пробуджені, технологія, semi-finished goods, pelmeni, zarodyshki wheat, grain products awakened, technology, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці / Л. В. Пешук, Ю. П. Венглюк, О. А. Топчій // Наукові статті НУХТ. – 2005. - № 16. – С. 103-104.

Зібрання