Спосіб консервації харчового продукту та пристрій для його здійснення (Патент на винахід № 38654)
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Патент на винахід. Запропонований спосіб консервації та пристрій для його здійснення забезпечують збереження поживних речовин (білків, вуглеводів та вітамінів) практично на рівні значень необробленого продукту із зменшенням енерговитрат на один порядок.
Patent for invention. The proposed method of conservation and device for its implementation provides the preservation of nutrients (proteins, carbohydrates and vitamins) almost equal values of raw product with reduced energy consumption by one order.
Опис
Ключові слова
консервація, conservation, фумарова кислота, fumaric acid, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Патент 38654 UA, МПК 7 А 23 K 1/00 Спосіб консервації харчового продукту та пристрій для його здійснення / Скрипник Ю. О., Шаповаленко О. І., Янюк Т. І., Яненко О. П. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2000084796 ; заявл. 11.08.00 ; опубл. 15.03.04, Бюл. № 3, 2004 р.