DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7066

Название: Використання інформаційних технологій проектування для визначення параметрів транспортування нехарчової м'ясної сировини
Другие названия: Using information technology to determine the design parameters of the transport of non-food raw meat
Авторы: Таран, Віталій Михайлович
Беседа, Сергій Дмитрович
Штефан, Євгеній Васильович
Taran, Vitaly
Beseda, Sergey
Stefan, Eugene
Ключевые слова: нехарчова м’ясна сировина
трубопровід
тиск- переміщення
м’ясо-кісткова суміш
непищевая мясное сырье
трубопровод
давление-перемещение
мясо-костная смесь
non-food raw meat
pipeline
pressure-moving
meat-and-bone mixture
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
кафедра машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Таран, В. М. Використання інформаційних технологій проектування для визначення параметрів транспортування нехарчової м'ясної сировини / В. М. Таран, С. Д. Беседа, Є. В. Штефан // Інноваційні технології проблеми якості та безпеки сировини та готової продукції у м'ясній та молочній промисловості : Міжнародна науково-технічна конф., 27-28 листопада 2007 р. : тези доповідей. – 2007. - С. 147-148.
Краткий осмотр (реферат): У межах інформаційної технології проектування машин і апаратів харчових виробництв розроблено схему визначення впливу конструктивних параметрів дифузора пристрою, що нагнітає нехарчову м’ясну сировину до транспортного трубопроводу, на закономірності руху м’ясо-кісткової суміші. В рамках информационной технологии проектирования машин и аппаратов пищевых производств разработана схема определения влияния конструктивных параметров диффузора устройства нагнетает непищевой мясное сырье к транспортному трубопроводу, на закономерности движения мясокостной смеси. Within information technology design of machines and devices for food industry developed a scheme to study the influence of structural parameters diffuser device that blows nonfood raw meat to the transport pipeline on the movement of meat and bone mixtures.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7066
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3 (2).pdf146,93 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback