Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 101289)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.

Опис

Ключові слова

борошняні кулінарні вироби, швидкозаморожені напівфабрикати, соняшниковий лецитин, flour culinary products, quick-frozen convenience foods, sunflower lecithin, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Пат. № 101289 Україна, МПК7 A21D 8/02. Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів / Й.Й. Роглєв, А.В. Гавриш, В.Ф. Доценко; заявл. 23.05.2012; опубл. 11.03.2013, Бюл. № 5.

Зібрання