Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті запропоновано виробництво білково-збивних тортів, тістечок та печива із застосуванням екстрактів чорного та зеленого чаю. Підібрані оптимальні рецептурні композиції для досягнення найкращої піноутворювальної здатності білково-збивного напівфабрикату та органолептичних показників готових виробів. Встановлено вплив температури на процес екстрагування та концентрації екстракту на піноутворювальну здатність. In this article is suggsted the production of albumen-whipped cakes and biscuits with the addition of extracts of black and green tea. Optimal recipe composition were selected for achievement the best foamforming ability of albumen-whipped semifabricate and the best figures of ready-made goods. The temperature influence on process of extraction and concentration of extract upon foamforming ability was determined.

Опис

Ключові слова

білково-збивний напівфабрикат, піноутворювальна здатність, екстрагування, піноутворення, відновлення, albumen-whipped cake mix, foamforming ability, extraction, foam, recovery, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси / А. М. Дорохович, Л. П. Прилуцька, В. В. Бадрук // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – Т. 1, № 36. – С. 186–190.

Зібрання