Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7129
Title: Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції
Authors: Іващук, Вячеслав Віталійович
Ладанюк, Анатолій Петрович
Keywords: тупикова піч
дискретне управління
обробка парою
примусова конвекція
deadlock type oven
discrete control
steam processing
forced convection
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2011
Citation: Іващук, В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Матеріали ХVIIІ міжнар. конф. з автом. управл., вересень 2011 р. - Львів : Національний університет "Львівська політехніка", 2011. – С. 213.
Abstract: Представлені результати системи управління технологічними режимами випічки хлібних заготовок в тупиковій печі з примусовою конвекцією теплового потоку. Рresented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7129
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivashchuk 213.pdf138.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.