Цукри вівсяного солоду
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення на зміни вмісту цукрі різних сортів вівса. The paper is devoted to study of mpact of the malting process on sugar content changes of different varieties of oats.
Опис
Бібліографічний опис
Цукри вівсяного солоду / В. П. Василів, Н.О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Науковий вісник НУБіП. – 2013. - Вип. 185, Ч. 1. - С. 47-52.