DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7159

Название: Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” (Деклараційний патент на корисну модель № 14522)
Другие названия: Creamy-sweet whipped with a combined case "Hummingbird - Prize" (Patent for useful model № 14522)
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Ключевые слова: каррагенан
пектин
кремово–збивні цукерки
цукрово–патоковий сироп
тригліцерид
каррагенан
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кремово-сбивные конфеты
сахаро-паточный сироп
триглицерид
carrageenan
pectin
whipped cream and candy
sugar-syrup
triglyceride
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Пат. № 14522 Україна МПК A23G 3/00. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200511368, заявл. 30.11.05 ; опубл. 15.05.06, Бюл. № 5.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”, які містять шоколадну глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, піноутворювач, драглеутворювач, кислоту лимонну, ароматизатор, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної цукеркової маси використовується суміш пектину та карагенану, поверхнево–активна речовина, рослинний жир, спирт, сухе молоко, спирт. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру кремово-сбивных конфет с комбинированным корпусом "Колибри - приз". Кремово-сбивные конфеты с комбинированным корпусом "Колибри - приз", содержащие шоколадную глазурь, сахар-песок, патоку, сгущенное молоко, пенообразователь, студнеобразователь, кислоту лимонную, ароматизатор, которые отличаются тем, что в качестве основных структурообразователей кремово-сбивной конфетной массы используется смесь пектина и каррагинана, поверхностно-активное вещество, растительный жир, спирт, сухое молоко, спирт. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Hummingbird - a prize." Creamy-sweet whipped with a combined case "Hummingbird - Prize" containing chocolate icing, sugar, molasses, evaporated milk, foaming agents, drahleutvoryuvach, citric acid, flavorings, other than the fact that as a basic structure-churned creamy candy mass a mixture of pectin and carrageenan, surfactant, vegetable oil, alcohol, milk, alcohol.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7159
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ksgkzczkkkp14522.pdf1,85 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback