DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7162

Название: Спосіб виробництва комбінованих кремово–збивних цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 11651)
Другие названия: Method of manufacturing combined cream–whipped sweets (Patent for useful model № 11651)
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Dorohovich, Antonella
Ключевые слова: желатин
каррагенан
кремово–збивні цукерки
цукрово–патоковий сироп
тригліцерид
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
каррагенан
кремово-сбивные конфеты
сахаро-паточный сироп
триглицерид
gelatin
carrageenan
whipped cream and candy
sugar-syrup
triglyceride
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Пат. № 11651 Україна МПК A23G 3/00. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Дорохович А.М.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200503488, заявл. 13.04.05 ; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок, що включає приготування цукеркової кремово – збивної молочної маси для оболонки з додаванням суміші гідроколоїдів тваринного та рослинного походження та начинки, який відрізняється тим, що додатково в кремово-збивну молочну масу для оболонки вводять поверхнево-активну речовину, в якості гідроколоїдів використовують поєднання желатину та карагенану в співвідношенні – 3:1, а для начинки використовують кремово - збивну цукеркову масу на основі рослинного жиру, згущеного молока та поверхнево-активних речовин, формування здійснюється на шнековому ко – екструдері. Патент на полезную модель. Способ производства комбинированных кремово – сбивных конфет, включает приготовление конфетной кремово – сбивной молочной массы для оболочки с добавлением смеси гидроколлоидов животного и растительного происхождения и начинки, который отличается тем, что дополнительно в кремово-сбивную молочную массу для оболочки вводят поверхностно-активное вещество, в качестве гидроколлоидов используют сочетание желатина и каррагинана в соотношении - 3:1, а для начинки используют кремово - сбивную конфетную массу на основе растительного жира, сгущенного молока и поверхностно-активных веществ, формирование осуществляется на шнековом ко – екстудере. Utility model patent. Method of manufacturing combined cream - whipped candy, including candy cooking cream - churned milk supply for the shell with the addition of a mixture of hydrocolloids of plant and animal origin and toppings, wherein further in cream-dairy whipped mass for shell injected surfactant, as hydrocolloids use a combination of gelatin and carrageenan in the ratio - 3:1, and used for filling cream - whipped candy to a lot of vegetable fat, condensed milk and surfactants, the formation is to screw co - ekstuderi.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7162
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ksgsvkkzc11651.pdf2,31 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback