Розроблення масляної пасти з калиною

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Нами розроблена рецептура, технологія і технологічна схема масляної пасти з сиропом калини і було встановлено, що підібрані компоненти покращують пластичність і консистенцію готового продукту. We developed a formulation, technology and flowsheet of butter paste with syrup viburnum and found that the selected components improve consistency of the finished product.

Опис

Ключові слова

масляна паста, butter paste, калина, viburnum, інулін, inulin, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Буравець, К. Б. Розроблення масляної пасти з калиною / К. Б. Буравець, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ, 2013. – С. 107