Сушіння рідких харчових продуктів в інертному середовищі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Висвітлено проблему, що пов'язана зі зменшенням енергетичних затрат на сушіння рідких харчових продуктів, проаналізовано використання пневматичних форсунок для розпилення рідин. Для зменшення енергетичних витратна сушіння рідких харчових продуктів запропоновано здійснювати процес в інертному середовищі. The problem that is associated with a decrease in energy costs for drying liquid foods analyzed using pneumatic nozzles for spraying liquids. To reduce energy intensive drying of liquid foods suggested carrying out the process in an inert environment.

Опис

Ключові слова

сушіння, форсунка, інертне середовище, drying, nozzle, inert environment, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Палаш, А. А. Сушіння рідких харчових продуктів в інертному середовищі / А. А. Палаш, В. М. Таран // Харчова промисловість. — 2005. — Вип. 4. — С. 119-120.

Зібрання