Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре (Патент на корисну модель № 55210)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру збивних цукерок з пектиновмісним гарбузовим пюре. Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре, що містять глазур, цукор – пісок, патоку, желатин – структуроутворювач, кислоту лимонну, які відрізняються тим, що як структуроутворювач збивної структури використовується яєчний білок та додатково використовується пектиновмісне гарбузове пюре, молоко сухе, есенції.

Опис

Ключові слова

яєчний білок, гарбузове пюре, карагенан, желатин, пектиновмісне гарбузове пюре, кафедра технології цукру і підготовки води, egg white, pumpkin puree, carrageenan, gelatin, pectin-containing pumpkin puree, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент № 55210 UA, МПК A23G 3/00 Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. Крапивницька І. О., Вайсеро О. О., Лисогор О. А. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 200708320 ; заявл. 20.07.07 ; опубл. 12.11.07, Бюл. № 18, 2007 р.

Зібрання