Розширення асортименту м'ясних продуктів для профілактичного харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтована необхідність розширення асортименту харчових продуктів для профілактичного харчування та розроблені рецептури м'ясних та рибних котлет з використанням морських водоростей, які забезпечують надходження в організм необхідних вітамінів та мікроелементів, зокрема йоду. Substantiatedv the necessity for expansion of food assortment and preventive products ,developed the recipes of meat and fish cutlets with the use of seeweeds which ensure the supply of the necessary vitamins and microelements, particular iodine, in organism.

Опис

Ключові слова

мікроелементи, рослинна та тваринна сировина, водорості, альгінат натрію, профілактичне харчування, microelements, vegetable and animal raw materials, seaweeds, sodium alginate, preventive diet, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Крижова, Ю. П. Розширення асортименту м'ясних продуктів для профілактичного харчування / Ю. П. Крижова, О. А. Топчій, В. Н. Корзун // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 2. – С. 145–147.

Зібрання