Лікувально-дієтичні харчові продукти на натуральній сировині

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Продукти, приготовані з солоду, мають лікувально-дієтичні властивості, завдяки набору біологічно активних речовин солоду. Враховуючі цінний хімічний склад солоду злакових культур (вівса, кукурудзи, ячменю) розроблено біологічно активні добавки на їх основі і вивчена їх харчова цінність. Products made from malt, have a therapeutic dietary properties, thanks to a set of biologically active substances of malt. Given the valuable chemical composition of malt cereals (oats, corn, barley) developed dietary supplements based on them and studied their nutritional value.

Опис

Ключові слова

зерно, солод, полісолодовий екстракт, полісол, антигіпоксин, холесол, гемосол, grain, malt, poli-malt, extract polisol, antyhipoksyn, kolesol, hemosol, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Лікувально-дієтичні харчові продукти на натуральній сировині / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд // Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології : збірник праць Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня 2013 р. – Київ, 2013. - С. 89 - 90.