Використання лактулози при виробництві кексів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.

Опис

Ключові слова

лактулоза, пребіотик, кондитерські вироби, фізіологічно функціональні інгредієнти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, lactulose, prebіotik, confectionery, physiologically functional ingredients

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Використання лактулози при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – № 36. – С. 177–180.

Зібрання