DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7295

Название: Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок
Другие названия: Determination of the effect of fructose on the technological properties of semi-finishing of the "souffle" for biscuits and cakes
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Паращина, Надія
Мурзін, Андрій Вадимович
Рубан, Ірина Сергіївна
Dorohovich, Antonella
Paraschyna, Nadiya
Murzin, Andrii
Ruban, Iryna
Ключевые слова: фруктоза
торт
тістечко
піноподібний напівфабрикат
цукровий діабет
пирожное
пенообразный полуфабрикат
сахарный диабет
fructose
cake
spumy precooked
diabetes
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Дорохович, А. М. Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, Н. А. Паращина, І. В. Рубан // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – № 42. – С. 182 – 186.
Краткий осмотр (реферат): В даній роботі встановлено можливість раціонального використання фруктози при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів піноподібної структури для тортів і тістечок. Визначено вплив фруктози на технологічні властивості напівфабрикату типу «суфле». В данной работе установлена возможность рационального использования фруктозы при производстве отделочных полуфабрикатов пенообразной структуры для тортов и пирожных. Определено влияние фруктозы на технологические свойства полуфабриката типа «суфле». In this paper the possibilities of rational use of fructose in the production of semi-finishing spumy structure for cakes and pastries. The influence of fructose on the technological properties of semi-finished products such as "souffle."
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7295
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
damvvfntvontsdbttt.pdf3,51 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback