Дослідження впливу цукру та цукрозамінників на сорбційно-десорбційні властивості мармеладу на основі каррагінану

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній роботі встановлено, що при зберіганні мармеладу на фруктозі та суміші фруктози і лактитолу не буде відбуватися черствіння. Проведені дослідження вказали на доцільність виробництва мармеладу на каррагінані та суміші фруктози та лактитолу. Це буде сприяти покращенню органолептичних властивостей та затримці процесу черствіння. In this paper we found that the storage of marmalade mixture on fructose and fructose and lactitol will not be stale. Studies have indicated the feasibility of the production of marmalade on carrageenan and a mixture of fructose and lactitol. This would improve the organoleptic properties and delay staling process.

Опис

Ключові слова

цукор, лактитол, фруктоза, сорбційні властивості, цукровий діабет, сахар, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sugar, lactitol, fructose, sorption properties, diabetes

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Дослідження впливу цукру та цукрозамінників на сорбційно-десорбційні властивості мармеладу на основі каррагінану / А. Дорохович, А. Соловйова, О. Більчик, О. Лавров // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2009. – № 7-8 (56-57). – С. 12 – 14.

Зібрання