Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7348
Title: Відходи переробки ефіроолійних культур – джерело розширення асортименту кормових добавок
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
Keywords: нетрадиційна сировина
non-traditional raw material
фізико-механічні властивості
physical and mechanical properties
відходи ефіроолійних культур
waste essential oil crops
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2005
Citation: Шаповаленко, О. І. Відходи переробки ефіроолійних культур – джерело розширення асортименту кормових добавок / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Хлібопродукти-2005 : V міжнар. наук.-практ. конф., 14-16 вересня 2005 р. : тези доповідей. - 2005. – С. 57.
Abstract: Досліджена можливість використання відходів переробки ефіроолійних культур при виробництві кормових добавок. Відходи переробки шавлії, кропу, м’яти, ісопу та лофанту – цінне джерело поживних речовин. The possibility of using of waste products essential oil crops in the production of fodder additive has been investigated. The waste products salvia, fennel, mints, issope and lofante - a valuable source of nutrients.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7348
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sktwpeocasdofa_1.pdf107.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.