Спосіб виробництва хліба (Деклараційний патент на винахід № 29794)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва хліба включає заміс тіста із борошна, екструдованого компонента, сольового розчину, дріжджової суспензії, бродіння, поділ, формування, розстоювання, випікання, який відрізняється тим, що при замісі використовують в якості екструдованого компоненту екструдоване борошно в кількості 5,0-9,0%. The method to make bread includes kneading dough of flour, an extruded compound, a salt solution, a yeast suspension, fermenting, dividing, forming, proofing, baking. While kneading, extruded flour in an amount of 5.0-9.0% is used as the extruded component.

Опис

Ключові слова

виробництво хліба, екструдоване борошно, водопоглинальна здатність, інтенсифікація процесу бродіння, структурно-механічні властивості тіста, production of bread, extruded flour, water absorption ability, intensification of the fermentation process, structural and mechanical properties of the dough, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 29794 UA, МПК A21D 2/36 (2006.01) Спосіб виробництва хліба / Ковбаса В. М., Бондар І. П., Оліфіренко В. М., Кобилінська О. В. ; Заявник і патентовласник - Український державний університет харчових технологій. — № 97063327 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 15.11.00 , Бюл. № 6, 2000 р.

Зібрання