DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7406

Название: Перспективи впливу електромагнітного випромінювання на технологічні середовища
Другие названия: Prospects of electromagnetic waves in technological environment
Авторы: Романова, Зоряна Миколаївна
Зубченко, Віктор Сергійович
Карпутіна, Маргарита Віталіївна
Романов, Микола Сергійович
Мартинюк, Богданна Миколаївна
Romanova, Zoryana
Zubchenko, Victor
Karputina, Margarita
Romanov, Mykola
Martynyuk, Bogdana
Ключевые слова: електромагнітне опромінювання
дріжджі
біологічне середовище
пиво
электромагнитное облучение
дрожжи
биологическая среда
electromagnetic radiation
yeast
biological environment
beer
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Перспективи впливу електромагнітного випромінювання на технологічні середовища / З. М. Романова, В. С. Зубченко, М. В. Карпутіна, М. С. Романов, Б. М. Мартинюк // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2012. - Вип. 28. - С. 38-42.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив різноманітних видів опромінювання на біологічну активність технологічних середовищ та наведено результати впливу електромагнітного поля на біотехнологічні процеси. Експериментально підтверджено доцільність використання постійного магнітного поля для активації ферментативних процесів. Исследовано влияние различных видов облучения на биологическую активность технологических сред и приведены результаты влияния электромагнитного поля на биотехнологические процессы. Экспериментально подтверждена целесообразность использования постоянного магнитного поля для активации ферментативных процессов. The influence of different types of radiation on biological activity of technological environments and the results of electromagnetic fields on biotechnological processes. Experimentally verified the feasibility of using a static magnetic field to activate enzymatic processes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7406
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
seredov.pdf14,01 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback