Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено рецептурний склад морозива з натуральним цукрозамінником фруктозою. Proved promising food production of sweeteners. An prescription composition of ice cream with a natural sweetener fructose.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, замінник цукру, sweetener, фруктоза, fructose, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Федченко, Т. Г. Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко // Екотрофологія. Сучасні проблеми : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 травня - 1 червня 2005 р.. - Біла Церква, 2005. – С. 68-69.