DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7427

Название: Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів
Другие названия: Analysis of factors that shape the quality of dried milk products
Авторы: Skorchenko, Tatiana
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Ключевые слова: сухі молочні консерви
сухие молочные консервы
dry canned milk
якість
качество
quality
антиокислювачі
антиокислители
antioxidants
пакування
упаковка
packaging
мембранні методи
мембранные методы
membrane methods
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Скорченко, Т. А. Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів / Т. А. Скорченко, Т. С. Щербак // Молокопереробка. – 2010. – № 10. – С. 28-31.
Краткий осмотр (реферат): Проведений аналіз технологічних процесів виробництва сухих молочних продуктів, представлені характеристики харчових добавок, які підвищують термін придатності до споживання та описані перспективні напрямки у підвищенні якості сухих молочних консервів. Проведенный анализ технологических процессов производства сухих молочных продуктов, представлены характеристики пищевых добавок, которые повышают срок годности и описаны перспективные направления в повышении качества сухих молочных консервов. The analysis of technological processes of production of dry dairy products, presented the characteristics of food additives that enhance shelf life and describe promising directions in improving the quality of dried milk cans.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7427
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
tmp2a2c.pdf320,02 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback