DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/747

Название: Дослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічнихі властивості гречаних крупів
Другие названия: Research of electromagnetic field of SHF influence on physicochemical properties of buckwheat
Авторы: Шаповаленко, Олег Іванович
Корж, Тамара Володимирівна
Фурманова, Юлія Петрівна
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
Suprun-Krestova, Elena
Korzh, Tamara
Shapovalenko, Oleg
Furmanova, Yuliia
Ключевые слова: гречані крупи
гречневая крупа
buckwheat cereals
електромагнітне поле надвисокої частоти
«легкі» гречані зерна
электромагнитное поле сверхвысокой частоты
«воздушне» гречневые зерна
ultra-high frequent electro-magnetic field
“light” buckwheat kernels
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Шаповаленко, О. І. Дослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічнихі властивості гречаних крупів / О. І. Шаповаленко, Ю. П. Фурманова, О. Ю. Супрун-Крестова, Т. В Корж // Вісник ХНТУС. – 2010. – Вип. 88. - С. 110-114.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто можливість виготовлення продукту швидкого приготування з гречки шляхом використання електромагнітного поля надвисоких частот (ЕМП НВЧ). Використання денного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову без інерційність, екологічну чистоту нагрівання. Вплив НВЧ-енергії сприяє отриманню якісно нового продукту- «легких» гречаних зерен В статье рассмотрена возможность изготовления продукта быстрого приготовления из гречихи путем использования электромагнитпого поля сверхвысоких частот (ЭМП СВЧ). Использование данного метода предоставляет ряд преимуществ: большую скорость процесса обработки, тепловую безинерционность, экологическую чистоту подогрева. Влияние СВЧ-энергии способствует получению качественно нового продукта - «воздушных» гречневых зерен. Possibility of instant food production out of buckwheat by use of electromagnetic field of super-high-frequency (ЕMF SHF) is examined in the article. Usage of day method has a number of advantages: high speed of treatment process, thermal zero lag, ecological heating. Influence of SHF-energy helps to obtain a brand new product – “light” buckwheat kernels.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/747
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1349 _1_.pdf1,74 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback