Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/747
Title: Дослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічнихі властивості гречаних крупів
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Фурманова, Юлія Петрівна
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
Корж, Тамара Володимирівна
Keywords: гречані крупи
buckwheat cereals
електромагнітне поле надвисокої частоти
«легкі» гречані зерна
ultra-high frequent electro-magnetic field
“light” buckwheat kernels
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2010
Citation: Дослідження впливу електромагнітного поля надвисоких частот на фізико-хімічнихі властивості гречаних крупів / О. І. Шаповаленко, Ю. П. Фурманова, О. Ю. Супрун-Крестова, Т. В Корж // Вісник ХНТУС. – 2010. – Вип. 88. - С. 110-114.
Abstract: В статті розглянуто можливість виготовлення продукту швидкого приготування з гречки шляхом використання електромагнітного поля надвисоких частот (ЕМП НВЧ). Використання денного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову без інерційність, екологічну чистоту нагрівання. Вплив НВЧ-енергії сприяє отриманню якісно нового продукту- «легких» гречаних зерен. Possibility of instant food production out of buckwheat by use of electromagnetic field of super-high-frequency (ЕMF SHF) is examined in the article. Usage of day method has a number of advantages: high speed of treatment process, thermal zero lag, ecological heating. Influence of SHF-energy helps to obtain a brand new product – “light” buckwheat kernels.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/747
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1349 _1_.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.