Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7475
Title: Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення
Other Titles: Разработка технологии твердого сычужного сыра с высокой температурой второго нагревания с использованием бактериального препарата прямого внесения
Development the technology of hard rennet cheese with high cooking temperature with usageof starterfor direct vat inoculation
Authors: Бондарчук, Оксана Василівна
Бондарчук, Оксана Васильевна
Bondarchuk, Oksana
Keywords: заквашувальні композиції
технологія
сир твердий сичужний
бактеріальний концентрат прямого внесення
сирна маса
заквасочные композиции
технология
сыр твердый сычужный
бактериальный концентрат прямого внесения
сырная масса
bacterial composition
technology
cheese hard rennet
starter for direct vat inoculation
cheese mass
Issue Date: 2006
Citation: Бондарчук, О. В. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарата прямого внесення: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / НУХТ. - К., 2006.
Abstract: Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технологічних режимів виробництва твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення. Диссертация посвящена научному обоснованию и разработке технологических режимов производства твердого сычужного сыра с высокой температурой второго нагрева с использованием бактериального препарата прямого внесения. The thesis is devoted to the scientific substantiation and technological development modes of hard rennet cheese with a high temperature second heating using direct bacterial drug application.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7475
Appears in Collections:05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bondarchuk.pdf330.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.