Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення
Вантажиться...
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технологічних режимів виробництва твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення.
The thesis is devoted to the scientific substantiation and technological development modes of hard rennet cheese with a high temperature second
heating using direct bacterial drug application.
Опис
Ключові слова
заквашувальні композиції, технологія, сир твердий сичужний, бактеріальний концентрат прямого внесення, сирна маса, bacterial composition, technology, cheese hard rennet, starter for direct vat inoculation, cheese mass
Бібліографічний опис
Бондарчук, О. В. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарата прямого внесення : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Оксана Василвна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2006.