Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/748
Title: Фракціонування дозволить правильно використати технологічний потенціал зерна
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Дмитрук, Євген Адамович
Корж, Тамара Володимирівна
Шаран, Андрій Васильович
Харченко, Євген Іванович
Тітова, Г. А.
Keywords: зерно
grain
фракціонування
технологічні властивості
натура
скловидність
вихід
борошно
клас
крупність
fractionation
technological properties
test weight
glassiness
output
flour
grade
fineness
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2010
Citation: Фракціонування дозволить правильно використати технологічний потенціал зерна / О. І. Шаповаленко, Є. А. Дмитрук, Т. В. Корж, А. В. Шаран, Є. І. Харченко, Г. А. Тітова // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 6. – С. 49-50.
Abstract: Фракціонування зерна за крупністю дозволяє правильно визначити технологічний потенціал зерна, яке зберігається і правильно його реалізувати. Досліджено 5 зразків пшениці врожаю 2009 рокую Встановлено, що розділення пшениці за крупністю на фракції дозволяє виділити з однієї партії різні потоки зерна, які відрізняються крупністю та показниками якості. В кожному класі зерна міститься 60-75 % крупної фракції, яка має вищі хлібопекарські властивості. Grain fractionation as per fineness permits accurate estimation and implementation of stored grain technological potential. Five samples of wheat crop 2009 have been tested. As found out fineness separation of wheat to fractions allows to mark out from one lot different grain streams that are notable for fineness and quality specification. Each grade of grain contains 60-75 per cent of coarse grain which has enhanced baking characteristics.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/748
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
korg tit.pdf146.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.