Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7126
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Використання культивованих та дикорослих ягід з високим вмістом БАР в харчових технологіях | Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна |
2020 | Фізіологічна дія нутрієнтів на організм людини | Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна |
2020 | Методи кріозахисту структур плодів та ягід при заморожуванні | Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна |
2020 | Сучані технології заморожування плодово-ягідної сировини: переваги та недоліки | Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна |
2020 | Очищення стічних вод виноробних підприємств | Козаченко, Юлія Дмитрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна |
2020 | Розробка проекту комп’ютерної програми систематизації та автоматизації проведення медичних оглядів працівників | Ворона, Юрій Сергійович; Чумаченко, Сергій Миколайович; Євтушенко, Ольга Володимирівна |
2020 | Особливості технічних рішень при встановленні нестандартного технологічного обладнання у приміщеннях консервних виробництв | Лукіянік, Олександра Валентинівна; Сірик, Аліна Олегівна |
2020 | Теоретичні аспекти розробки інтелектуальних складових для формування управлінських рішень з охорони праці на підприємстві | Сірик, Аліна Олегівна |
2020 | Екологічні проблеми виробництва кави | Захарова, Руслана Анатоліївна; Бублієнко, Наталія Олександрівна |
2020 | Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович |
2018 | Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна |
2018 | Поліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировини | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Литвин, Дар’я Олегівна |
2020 | Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна |
2019 | Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна |
2020 | Вдосконалення рецептурного складу шоколадного брауні | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина Сергіївна |
2018 | Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировини | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Чернюк, Олександра Сергіївна; Бережна, Тетяна Олегівна |
2018 | Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина Сергіївна |
2017 | Мікроструктурні дослідження водної суспензії порошку із буряка червоного та кунжуту | Пастовенська, Анна Олегівна; Вашека, Оксана Миколаївна |
2020 | Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберігання | Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович |
2020 | Застосування люмінісцентного методу для аналізу якості тропічних та субтропічних фруктів | Мельник, Оксана Петрівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7126