Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7470
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Актуальність використання харчових волокон в технології м’ясопродуктів | Мехед, Роман Васильович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гречко (Крепак), Вікторія Віталіївна |
2019 | Удосконалення технології м’ясних виробів з використанням перепелиних яєць | Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Юрченко, Яна Володимирівна |
2020 | Використання клітковини у технології фаршевих консервів | Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Ришканич, Роман Олександрович |
2022 | Підвищення показників якості ковбас типу «Салямі» | Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Ришканич, Роман Олександрович; Свириденко, Олександр Станіславович |
2022 | Перспективні технології альтенативної заміни фосфатних препаратів у м’ясопродуктах | Страшинський, Ігор Мирославович; Маринін, Андрій Іванович; Грицай, Максим Сергійович; Шкірдов Дмитро Максимович |
2022 | Медико-біологічні аспекти використання фосфатнихпрепаратів у технології м’ясопродуктів | Страшинський, Ігор Мирославович; Маринін, Андрій Іванович; Грицай, Максим Сергійович; Коросташов, Андрій Юрійович |
2021 | Система НАССР для HoReCa | Михайлов, Богдан Володимирович |
2022 | Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу | Михайлов, Богдан Володимирович; Румянцева, Ірина Богданівна |
2022 | Дослідження впливу режимів теплової обробки молока на його білковий склад | Шульга, Наталія Михайлівна |
2022 | Принципи «співтворчості» науковця та комп’ютера в сучасну добу | Науменко, Наталія Валентинівна |
2022 | Аналіз недоліків та можливостей маркетингової діяльності ТОВ «Альфа-Інтенсив Старт» | Шиліна, Вікторія Юріївна; Лелека, Ольга Олександрівна |
2022 | Стан та перспективи розвитку Німеччини, як елементу єврозони, в умовах пандемії та військової агресії рф проти України | Шиліна, Вікторія Юріївна; Лелека, Ольга Олександрівна |
2020 | Ребрендинг і рестайлинг як засіб рекламних комунікацій | Лелека, Ольга Олександрівна; Філоненко, Владислава Сергіївна |
2022 | Методичні підходи щодо визначення та аналізу маркетингових можливостей підприємства на прикладі SWOT-аналізу | Шиліна, Вікторія Юріївна; Лелека, Ольга Олександрівна |
2021 | Інструменти маркетингової комунікації | Герасименко, Анна Віталіївна; Лелека, Ольга Олександрівна |
2022 | Характеристика рисового борошна, кеш’ю та шроту насіння гарбуза як сировини для виробництва безглютенового печива | Галушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2022 | Обґрунтування вибору борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу для виробництва кексів оздоровчого призначення | Вінярська, Владислава Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2022 | Сирковий десерт функціональної дії, призначений для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту | Стеценко, Наталія Олександрівна |
2022 | Інновації у виробництві сухих зернових сніданків | Боатрі, Катерина Дмитрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2020 | Стратегічне планування на промисловому ринку | Перевертень, Катерина Вячеславівна; Лелека, Ольга Олександрівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7470