Матеріали конференцій : [7305] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7305
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Ягоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна
2021Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна Леонідівна
2021Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в УкраїніДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія Андріївна
2020Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тістаДейниченко, Людмила Григорівна; Зорін, Микита Ігорович
2020Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатівДейниченко, Людмила Григорівна; Буряк, Дар'я Олександрівна
2020Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Кравченко, Тамара Василівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2020Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатівБуряк, Дар'я Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина Львівна
2020Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирниківДейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна Леонідівна
2020Перспективи використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сируЮрченко, Дарина Юріївна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина Львівна
2020Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тістаДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна
2020Determination of heat capacity in the pileus and stipe of agaricus mushroomDeinychenko, Grygorii; Deinychenko, Liudmyla; Roman, Tatiana
2020Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочногоДейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Тамара Василівна
2019Необхідність контролю якості блендів зернової кавиРоман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Іванченко, Михайло Георгійович
2020Удосконалення якості високобілкових кондитерських кремівДейниченко, Людмила Григорівна
2021Застосування диференціальних рівнянь в електротехніціЧорний, Ілля Андрійович; Листопад, Володимир Васильович; Шоха, Володимир Петрович
2020Про деякі методи розв’язування задач з матричної алгебри з комп’ютерною підтримкоюЛистопад, Володимир Васильович
2021Моделювання рецептур шинкових консервів з м'яса птиціГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Давиденко, Андрій Володимирович; Манькова, Валентина Вікторівна
2021Розширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиціГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гуралевич, Анна Ярославівна; Мельник, Ірина Олегівна
2021Посічені напівфабрикати – комплексні повноцінні продукти харчуванняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Давиденко, Андрій Володимирович; Манькова, Валентина Вікторівна
2021Особливості розподілу електромагнітного поля в повітряному проміжку електродинамічного гальмаЦиганкова, Ганна Анатоліївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7305