Матеріали конференцій : [7126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7126
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання культивованих та дикорослих ягід з високим вмістом БАР в харчових технологіяхКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Фізіологічна дія нутрієнтів на організм людиниКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Методи кріозахисту структур плодів та ягід при заморожуванніСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Сучані технології заморожування плодово-ягідної сировини: переваги та недолікиКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Очищення стічних вод виноробних підприємствКозаченко, Юлія Дмитрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
2020Розробка проекту комп’ютерної програми систематизації та автоматизації проведення медичних оглядів працівниківВорона, Юрій Сергійович; Чумаченко, Сергій Миколайович; Євтушенко, Ольга Володимирівна
2020Особливості технічних рішень при встановленні нестандартного технологічного обладнання у приміщеннях консервних виробництвЛукіянік, Олександра Валентинівна; Сірик, Аліна Олегівна
2020Теоретичні аспекти розробки інтелектуальних складових для формування управлінських рішень з охорони праці на підприємствіСірик, Аліна Олегівна
2020Екологічні проблеми виробництва кавиЗахарова, Руслана Анатоліївна; Бублієнко, Наталія Олександрівна
2020Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типуНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович
2018Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошнаНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна
2018Поліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Литвин, Дар’я Олегівна
2020Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначенняНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна
2019Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауніНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна
2020Вдосконалення рецептурного складу шоколадного брауніНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина Сергіївна
2018Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Чернюк, Олександра Сергіївна; Бережна, Тетяна Олегівна
2018Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауніНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина Сергіївна
2017Мікроструктурні дослідження водної суспензії порошку із буряка червоного та кунжутуПастовенська, Анна Олегівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2020Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберіганняВашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович
2020Застосування люмінісцентного методу для аналізу якості тропічних та субтропічних фруктівМельник, Оксана Петрівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7126