Матеріали конференцій : [7329] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7329
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Актуальні проблеми математики та методики її навчання у вищій школіНаціональний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова
2021Перспективи розвитку водневої енергетики в Україні та країнах ЄСЗахарова, Руслана Андріївна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Салавор, Оксана Мирославівна; Ничик, Оксана Василівна
2021Дослідження впливу діаметрів отворів решітки на деформаційні властивості фаршів з м’яса курятиниСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2020Удосконалення технології борошняної кулінарної продукціїСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2020НАССР в закладах ресторанного господарстваСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2020Technologys of confectionery products gluten-free in restaurantsSylka, Iryna; Stukalska (Ivanova), Nataliia
2020Determination of chicken white and red meat mixture grinding process optimal conditions to increase meat water fixing abilityStukalska (Ivanova), Nataliia; Sylka, Iryna
2021Кисломолочні сирки для дітей з використанням ягідної сировиниГойко, Ірина Юріївна
2021Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировиниГойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, Андрій
2021Розроблення кисломолочного напою, збагаченого композицією із рослинної сировини та оцінка його якості та безпечностіГойко, Ірина Юріївна; Дмитренко, Тетяна Олегівна
2021Перспективи використання журавлини у виробництві зефіруКоваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина Юріївна
2021Показники якості та безпечності сиру кисломолочного, збагаченого плодово-ягідною сировиноюГойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій Вікторович
2021Поняття і характеристики креативної економіки в сфері харчового виробництваТруш, Юлія Леонідівна
2021Restaurant business trendsVarkhol, Veronika; Stukalska (Ivanova), Nataliia
2021Наукове обґрунтування і розроблення новітніх технологій борошняних кондитерських виробівСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Омельченко, Марія Сергіївна
2021Перспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробівВархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021Особливості використання рослинної сировини при виробництві безглютенового хлібаСорохан, Ольга Дмитрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачівСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
2021Гастрономічний туризм в УкраїніСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
2021Проблема визначення STEM-освіти та міждисциплінарностіШаповалов, Євгеній Борисович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7329