Матеріали конференцій : [6831] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6831
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Перифраза як об’єкт лінгвістичного дослідженняПриблуда, Людмила Михайлівна; Prybluda, Ludmila
2019Дослідження перерозподілу вологи у масляному напівфабрикаті для борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor
2019Аналіз стану харчування школярів та шляхи його удосконаленняСтеценко, Наталія Олександрівна; Медведюк, Ірина Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Medvedyuk, Iryna
2019Формування системи контролю якості інноваційного продукту – сухарних брикетівМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Makhynko, Valeriy; Makhynko, Ludmila
2019Інноваційний продукт – високобілкові сухарні брикети для харчуванні туристівМахинько, Валерій Миколайович; Моцний, Антон Броніславович; Makhynko, Valeriy; Motsnyi, Anton
2019Ефективність номограм для спрощення технологічних розрахунків у хлібопеченніМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Makhynko, Valeriy; Makhynko, Ludmila
2019Удосконалення технології сирів м’яких козячих з куркумою та гуньбою сінноюКорольчук, Ірина Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Korolchuk, Irina; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Frolova, Natalia; Kuzmyk, Ulyana
2019Обґрунтування вибору сировини при створенні ковбасних виробів для геродієтичного харчуванняСтеценко, Наталія Олександрівна; Медведюк, Дмитро Олександрович; Stetsenko, Natalia; Medvedyuk, Dmytro
2019Використання методу регресійного аналізу для математичного моделювання процесу пророщування насіння льонуКраєвська, Світлана Петрівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kraevska, Svitlana; Yeshchenko, Oksana; Stetsenko, Natalia
2019Обґрунтування доцільності використання ягід бузини чорної для виробництва натурального барвникаКоберник, Інна Віталіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kobernyk, Inna; Stetsenko, Natalia
2019Використання гречаного борошна та порошку керобу при виробництві кексів для хворих на целіакіюСтеценко, Наталія Олександрівна; Іноземцева, Кристина Вячеславівна; Stetsenko, Natalia; Inozemtseva, Kristina
2019Обґрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних пастКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Yatsenko, Olga; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Mykoliv, Ivan
2019Research of the quality indices of sour milk pasteKochubei-Lytvynenko, Oksana; Kuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2019Stabilization of the structure butter pastesYatsenko, Olga; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Яценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2019Використання маслянки для виробництва оздоровчого напою з комбінованим складом сировиниСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2019Мінеральний склад екстрактів чаю різного походженняСоколова, Ольга Миколаївна; Sokolova, Olga Mykolayivna
2010Впровадження автоматизованої системи управління технологічним процесом (АСУТП) у відділенні дифузіїСерьогін, Олександр Олександрович; Петрушка, Вадим Петрович; Риба, Олександр Іванович; Люлька, Дмитро Миколайович; Осьмак, Олексій Олексійович; Seregin, Alexander; Petrushka, Vadym; Ryba, Oleksandr; Lulka, Dmitriy; Osmak, Alexei
2017The research of a one-step and two-step ejector with a compact and dispersed jet of liquidPonomarenko, Vitaliy; Lulka, Dmitriy; Dimitrov, Tsvetan; Lementar, Sviatoslav; Khitriy, Yaroslav; Perekrest, Natali; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович; Димитров, Цвєтан; Лементар, Святослав Юрійович; Хитрий, Ярослав Сергійович
2019Функціональні харчові продукти у забезпеченні здоров’я людиниСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2019Забезпечення населення безглютеновими продуктами – сучасний напрям розвитку харчової промисловостіСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6831