Матеріали конференцій : [7317] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7317
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Поняття і характеристики креативної економіки в сфері харчового виробництваТруш, Юлія Леонідівна
2021Restaurant business trendsVarkhol, Veronika; Stukalska (Ivanova), Nataliia
2021Наукове обґрунтування і розроблення новітніх технологій борошняних кондитерських виробівСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Омельченко, Марія Сергіївна
2021Перспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробівВархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021Особливості використання рослинної сировини при виробництві безглютенового хлібаСорохан, Ольга Дмитрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачівСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
2021Гастрономічний туризм в УкраїніСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
2021Проблема визначення STEM-освіти та міждисциплінарностіШаповалов, Євгеній Борисович
2021Use of food additives in specialized fruit and vegetable foods for child and diet foodBenderska, Olga; Levkivska (Muzika), Tetiana; Bessarab, Alexander
2021Перспективи комплексного перероблення томатної сировиниБендерська, Ольга Вячеславівна
2021Профилактика а лечение Covid-19 у молоднякаСтаровойтова, Светлана Александровна
2021-09Systematical overwide of google lens efficiency during stem classesShapovalov, Yevhenii; Bilyk, Zhanna; Shapovalov, Viktor
2020Ягоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна
2021Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна Леонідівна
2021Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в УкраїніДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія Андріївна
2020Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тістаДейниченко, Людмила Григорівна; Зорін, Микита Ігорович
2020Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатівДейниченко, Людмила Григорівна; Буряк, Дар'я Олександрівна
2020Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Кравченко, Тамара Василівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2020Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатівБуряк, Дар'я Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина Львівна
2020Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирниківДейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна Леонідівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7317