DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7521

Название: «Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів
Другие названия: «Sous Vide» technology as a method of meat processing
Авторы: Удовицький, В. В.
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Udovitskiy, V.
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Ключевые слова: молекулярні технології
су вайд
теплове оброблення
ресторанне господарство
молекулярные технологии
тепловая обработка
ресторанное хозяйство
molecular technologies
Sous Vide
thermal processing
restaurants
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Удовицький, В. В. «SousVide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів / В. В. Удовицький, О. В. Арпуль // Програма і матер. другої міжнар. наук.-тех. конф. “Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей”, 20–21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 45–46.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. В статье рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7521
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
sous_vide.pdf74,68 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback