Статті : [11557] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 11557
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Підходи до визначення оцінки та класифікації речовин із солодким смакомКравченко, Ірина Йосипівна
2020Дослідження змін в овочевій сировині в процесі ферментуванняМатко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Ткачук, Наталія Андріївна; Зоткіна, Лариса Василівна
2019Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусівГрушковська, Аліна Олександрівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Ткачук, Наталія Андріївна
2019Modeling of the process of kneading the yeast dough by modern working elementsRachok, Vitalii; Telychkun, Volodymyr; Telychkun, Yuliia
2019Systematization of factors influencing competitiveness of food productsStrashynska, Larisa; Strashynskyi, Volodymyr
2019The usage of marketing approaches in the activities management of Ukrainian higher educational institutionsRomanovskyi, Оleksandr; Strashynska, Larisa; Bevzo, Halyna
2019Споживчий ринок пива та сучасні тренди його розвиткуСтрашинська, Лариса Володимирівна
2019Long-range directions for strengthening the competitiveness of confectionery enterprises in UkrаineStrashynska, Larisa
2020Implementation of international standards as way of ensuring the safety of food productsStrashynska, Larisa
2019Assessment of energy expenditure on the kneading wheat dough processTelychkun, Volodymyr; Damyanova, Stanka; Anisimov, Andrii; Telychkun, Yuliia
2019Vacuum cooling of biscuit semi-finished productsDesyk, Mykola; Telychkun, Volodymyr; Telychkun, Yuliia
2019Про розв’язування трьох типів задач з параметрами на ЗНОЛистопад, Володимир Васильович; Мазур, Олег Костянтинович
2019Структура і аналіз завдань на ЗНОМазур, Олег Костянтинович
2020Зручний метод одержання 2-арил(гетерил)-5-хлорметил-1,3,4-оксадіазолівСімурова, Наталія Вячеславівна; Попова, Інна Вадимівна; Майборода, Олена Іванівна; Кармашов, Олександр Олександрович
2019Дослідження хімічних перетворень у соняшниковій олії під час термічної обробкиКовальова, Світлана Олександрівна; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Коробка, Юлія Володимирівна
2020Розробка м’ясних напівфабрикатів з використанням молочних продуктів та шпинатуЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна
2019-11Неймінг у неспецифічному мовленнєвому середовищі як складова PR-діяльностіКальненко, Ірина Євгенівна; Фєдотова, Наталія Михайлівна
2020Моделювання рецептур сосисок спеціального призначення з використанням цільної кровіГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Сімонова, Ірина Іллівна
2020Development of special purpose sausage recipes based on blood processed productsHaschuk, Olexandra; Moskaluyk, Oksana; Guralevich, Anna
2020Розширення асортименту ковбасних виробів спеціального призначенняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Сімонова, Ірина Іллівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 11557