Статті : [12607] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 12607
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Розвиток біржової діяльностіПєтухова, Ольга Михайлівна; Еш, Світлана Миколаївна
2020Соціальна орієнтація інноваційних процесів в Україні у контексті якості життяПєтухова, Ольга Михайлівна; Заяць, Тетяна Анатоліївна; Нечитайло, Тетяна Юріївна
2020Нелінійні підходи до формування стратегій розвитку підприємства в системі антикризового менеджментуПєтухова, Ольга Михайлівна
2021Інноваційні технології чіа-пудингів для харчування веганів в закладах ресторанного господарстваСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Овсяник, Анна Ігорівна
2021Influence of dietary supplement based on heme iron on dough properties and quality of antianemic cupcakesNiemirich, Oleksandra; Frolova, Natalia; Ustymenko, Ihor; Havrysh, Andrey; Furmanova, Yuliia; Pavliuchenko, Elena; Skyrda, Olena; Hubenia, Vyacheslav; Lulka, Alexander
2021Secondary products of tomato processing in the technologies of food productsBenderska, Olga; Levkivska (Muzika), Tetiana
2021Функціональний напій із солодової сировини як замінник натуральної кавиІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Махмудов, Артур Мамедович; Миколів, Іван Михайлович
2021Сегментація споживачів в аспекті маркетингу харчових продуктівТкачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Стахурська, Світлана Антонівна; Стахурський, Валерій Олександрович
2021Biological value of tomato processing by-productsBenderska, Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy; Iegorov, Bogdan; Kashkano, Mariana
2021Розроблення технології зраз рибних січених для закладів ресторанного господарстваДітріх, Ірина Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Туз, Тетяна Сергіївна
2021Використання технологій 3D друку для підвищення конкурентоспроможності ресторануКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Литвинець, Лариса Федорівна
2021Analysis of the competitive environment of the hotel economy Ivano-Frankivsk regionKyrpichenkova, Oksana; Bilan, Viktoriya; Matiushenko, Raisa; Kuzmin, Oleg; Sylka, Iryna; Polovyk, Volodymyr
2021Innovative Teaching Technologies as a Way to Increase Students’ CompetitivenessGalynska, Olena; Shkoliar, N.; Dziubata, Z.; Kravets, S.; Levchyk, N.
2021Продукт переробки вівса як альтернативна сировина в технології аглютенових хлібобулочних виробівРізник, Анастасія Олександрівна; Доценко, Віктор Федорович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2021Обґрунтування вибору вівсяного толокна для виробництва хлібних виробів у закладах ресторанного господарстваРізник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2021Розробка борошняного напівфабрикату оздоровчого призначення для закусокКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Іванов, Тарас Васильович; Ганущак, Вікторія Валентинівна
2021Технологія виробництва сухого наповнювача з гарбуза для кондитерської промисловостіЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Матко, Світлана Василівна
2021Загальна характеристика фітнес-програмКоляденко, Світлана Ананіївна
2021Пріоритетність фізичного виховання в житті студентів першокурсниківТопчієва, Ганна Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 12607