Статті : [11348] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 11348
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження вмісту вологи в формованих картопляних чіпсахКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Балдинюк, Олександр Васильович; Солошенко, Карина; Солошенко, Владислав
2019Моделювання і оптимізація процесу виробництва формованих картопляних чіпсівКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Сєдих, Ольга Леонідівна
2018Дослiдження жирокислотного складу томатного насiнняБендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
2020Інновації в організації рітейл-сервісу як відповідь на вимоги розвитку ринкуТкачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Стахурська, Світлана Антонівна; Стахурський, Валерій Олександрович
2020Впровадження спеціалізованих реабілітаційних послуг у готелі сімейного типуРольська, Роксолана Вікторівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович
2020Innovational aspects of the hotel industry developmentDotsenko, Viktor; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina
2019Розрахунок зон руйнувань про розробленні ПЛАС автозаправної станціїВолодченкова, Наталія Валеріївна
2019Шкідливі речовини повітря робочої зони при виготовлені кави у закладах громадського харчуванняТуз, Тетяна Сергіївна; Володченкова, Наталія Валеріївна
2013Разработка базы знаний экспертной системы для оптимального управления утфельными вакуум-аппаратами периодического действияГлущенко, Маргарита Сергеевна; Проскурка, Евгений Сергеевич
2020Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у водуКорж, Тамара Володимирівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Кирилюк, Вікторія Василівна
2020Вплив форми поперечного перерізу овочевих напівфабрикатів на якість стравЛюлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна
2017Основні підходи до класифікації теорій фірмиБогуславський, Олександр Володимирович; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Boguslavskyy, Alexander; Nikitina, Tatyana
2019Analysis of the labor conflict level and employees behave in conflict situationsVolodchenkova, Daryna; Volodchenkova, Nataliia
2016Розрахунок швидкості адсорбції за умов безперервної карбонізації в одноступінчастому апаратіЛогвін, Володимир Матвійович; Мартинюк, Аліна Сергіївна
2019Актуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництваАктуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництваМартинюк, Аліна Сергіївна; Пастух, Ганна Степанівна
2019Інноваційний підхід до організації сніданку в рекреаційних готеляхСкрибченко, Анастасія Вікторівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Skrybchenko, Anastasia; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana
2019Готель для фототуристів – сучасний тренд індустрії гостинностіКалєнік, Ірина Олександрівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Development of mathematical apparatus of the expert system for modelling ice cream recipes with specified quality parametersBreus, Natalia; Hrybkov, Serhii; Polischuk, Galina; Seidykh, Olga
2019Some aspects of using the nanotechnology in food industryFursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichyi, Vasyl; Marynin, Andriy
2019Якість свинини на ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат»Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ришканич, Роман Олександрович; Ромазан, Олександр Вікторович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 11348