Статті : [12096] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 12096
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffinsShapovalenko, Oleg; Pavliuchenko, Elena; Furmanova, Yuliia; Sharan, Larisa; Kuzmin, Oleg
2020Теоретико-практичні аспекти підприємницької діяльностіСтахурський, Валерій Олександрович
2020Теоретико-методичні та практичні засади підприємництва у сервісній сферіТкачук (Стахурська), Світлана Валеріївна
2020Маркетингові засади організації рітейл-сервісуТкачук (Стахурська), Світлана Валеріївна
2021Methodological Tools for Investment Risk Assessment for the Companies of Real Economy SectorZholonko, Tetiana; Grebinchuk, Olesia; Bielikova, Maryna; Kulynych, Yurii; Oviechkina, Olena
2020Ринки страхування життя та здоров’я: оцінка конкурентоспроможностіАрич, Михайло Іванович; Кулинич, Юрій Михайлович; Левон, Марія Михайлівна
2020Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп’яних культур і його сумішей з пшеничнимГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Кухаренко, Іванна Олександрівна
2020Determining the efficiency of using egg products for the stabilization of emulsion when making milk-containing curdsbased productsBelemets, Tatiana; Radzievska, Irina; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana
2018Використання природних мінералів та активного вугілля в технології підготовки води при виробництві хлібного квасуДулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Коваленко, О. О.
2018Стан інноваційної системи УкраїниБерезянко, Тамара Володимирівна
2018Вибір технології десульфуризації димових газів для українських вугільних теплових електростанційВольчин, І. А.; Гапонич, Людмила Станіславівна; Згоран, І. П.
2018Одна реалізація знаннє-орієнтованої інформаційної системи з безпеки продуктів харчуванняЧаплінський, Юрій Петрович
2018Оперативно-календарне планування як основа ефективної діяльності сучасних молочних підприємствМіркевич, Роман Миколайович; Пупена, Олександр Миколайович
2018Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукруМатяс, Дарія Сергіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мандзюк, Ірина Вікторівна
2019До 70-річчя кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
2019Використання онтолого-керованої системної оптимізації при розв’язанні задач безпеки продуктів харчуванняЧаплінський, Юрій Петрович
2019Термодинамічне визначення параметрів фазових переходів в умовах вакуумних технологійСоколенко, Анатолій Іванович; Максименко, Ірина Фаддеївна
2019Теоретичні основи сутності якості як соціально-економічної категоріїОсадчук, Оксана Павлівна; Майстренко, В. М.
2019Податкова політика в україні та її вплив на соціально-економічне зростанняСотніченко, Олена Антонівна
2019Дослідження властивостей ягід журавлиниКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Мілюкін, Михайло Васильович; Бутенко, Олена Миколаївна; Рубаха, Наталія Сергіївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 12096