Шляхи інтенсифікації очищення стічних вод харчових виробництв від азотовмісних сполук та сапонінів
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено характеристику стічних вод харчових виробництв України. Окреслені основні проблеми, які виникають під час очищення стоків харчових виробництв та зазначені шляхи їх вирішення. Особливу увагу приділено біологічним та хімічним методам інтенсифікації очищення стічних вод від азотовмісних сполук та сапонінів.
Опис
Ключові слова
стічні води, сточные воды, wastewater, методи очищення, амонійний азот, сапоніни, методы очистки, аммонийный азот, сапонины, treatment, ammonia nitrogen, saponins, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Красінько, В. О. Шляхи інтенсифікації очищення стічних вод харчових виробництв від азотовмісних сполук та сапонінів / В. О. Красінько, С. М. Тетеріна, Т. М. Скокун // Економіка. Екологія. Управління : зб. наук. пр. - Ірпінь, 2012. – № 1. – С. 157-162.