Шляхи інтенсифікації очищення стічних вод харчових виробництв від азотовмісних сполук та сапонінів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено характеристику стічних вод харчових виробництв України. Окреслені основні проблеми, які виникають під час очищення стоків харчових виробництв та зазначені шляхи їх вирішення. Особливу увагу приділено біологічним та хімічним методам інтенсифікації очищення стічних вод від азотовмісних сполук та сапонінів.

Опис

Ключові слова

стічні води, сточные воды, wastewater, методи очищення, амонійний азот, сапоніни, методы очистки, аммонийный азот, сапонины, treatment, ammonia nitrogen, saponins, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Красінько, В. О. Шляхи інтенсифікації очищення стічних вод харчових виробництв від азотовмісних сполук та сапонінів / В. О. Красінько, С. М. Тетеріна, Т. М. Скокун // Економіка. Екологія. Управління : зб. наук. пр. - Ірпінь, 2012. – № 1. – С. 157-162.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced