Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано способи виробництва фіто-олійного та фіто-каротиноїдного олійного напівфабрикатів з використанням порошків фіто- та каротинвмісної сировини, що дозволяє покращити якість та біологічну цінність соусів емульсійного типу. The production methods for phyto and oil semi-product and carotin and oil semi-product with using phyto powders and carotin raw material powders that improves the quality and biological value of sauces of emulsion type have been proposed.

Опис

Ключові слова

фіто-олійний напівфабрикат, фіто-каротиноїдний напівфабрикат, фітопорошки, соуси емульсійного типу, phyto and oil semi-product, carotin and oil semi-product, phytopowders, sauces of emulsion type, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Лявинець, Г. М. Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Л. Ю. Арсеньєва // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : друга міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. : тези доп. – 2013. – С. 140.