Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7580
Title: Мікрохвильово-конвективне сушіння рослинної сировини
Authors: Турчин, Владислав Юрійович
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: мікрохвильове сушіння
плоди
овочі
microwave drying
fruits
vegetables
кафедра технології консервування
Issue Date: 2013
Citation: Турчин, В. Ю. Мікрохвильово-конвективне сушіння рослинної сировини / В. Ю. Турчин, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ.– С. 238-240.
Abstract: Розглянуто тенденції використання мікрохвильового сушіння рослинної сировини. Наведено порівняльний аналіз комбінації різних способів сушіння з мікрохвильовим. Considers trends using microwave drying plant material. The comparative analysis of a combination of different methods of drying with microwave.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7580
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13 04 02 Schutyuk MNK NUFT.pdf268.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.