Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7584
Title: Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Дорохович, Вікторія Віталіївна
Лазоренко, Наталія Петрівна
Тарасенко, Ірина Василівна
Keywords: целіакія
безглютенове борошно
глютен
celiac disease
gluten-free
gluten-free flour
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Н. П. Лазоренко, І. В. Тарасенко // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : Перша міжнародна конференція спеціалізованих наук, 19 березня 2013р. - К., 2013. - С. 71-73.
Abstract: В статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію. In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7584
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gluten_free_confectionery.pdf372.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.