DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7584

Название: Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію
Другие названия: Gluten-free confectionery products for children with celiac disease
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Dorohovich, Antonella
Дорохович, Вікторія Віталіївна
Lazorenko, Natalia
Тарасенко, Ірина Василівна
Tarasenko, Irina
Dorohovich, Victoriya
Лазоренко, Наталія Петрівна
Ключевые слова: целіакія
безглютенове борошно
целиакия
глютен
безглютеновая мука
celiac disease
gluten-free
gluten-free flour
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Н. П. Лазоренко, І. В. Тарасенко // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : Перша міжнародна конференція спеціалізованих наук, 19 березня 2013р. - К., 2013. - С. 71-73.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію. В статье рассмотрены инновационные технологии кондитерских изделий: печенья, кексов, маффинов, бисквитов, пряников, вафли на основе безглютеновой рисовой, гречневой, кукурузной, соевой, амарантовой муки для детей больных целиакией. In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7584
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
gluten_free_confectionery.pdf372,43 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback