DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7588

Название: Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв
Другие названия: Electric-spark processing as a way to provide a milk whey with consumer properties during beverage production
Авторы: Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Ардинський, Олексій Валерійович
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Chernyushok, Olga
Ardynskyy, Alexei
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Ключевые слова: молочна сироватка
напої
електроіскрове оброблення
амінокислоти
молочная сыворотка
напитки
электроискровая обработка
аминокислоты
milk whey
beverages
electric-spark processing
amino acids
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Чернюшок, О. А. Електроіскрове оброблення як спосіб надання молочній сироватці споживчих характеристик під час виробництва напоїв / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції, 2011. – Х. : ХДУХТ, 2011. – С. 181.
Краткий осмотр (реферат): Встановлена позитивна дія електроіскрового оброблення на сироватку молочну, яка забезпечує стабільність дисперсної системи за рахунок подрібнення частинок білку, і тим самим сприяє збереженню біологічної цінності, а також покращує мікробіологічні показники продукту . Определено положительное действие электроискровой обработки на сыворотку молочную, которое обеспечивает стабильность дисперсной системы за счет измельчения частиц белка, и тем самым способствует сохранению биологической ценности, а также улучшает микробиологические показатели продукта. One determined a positive impact of electric-spark processing of milk whey, which provide disperse system stability due to protein particles reduction and ensure, at the same time, biological value preservation and improve microbiological indicators of a product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7588
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
tez.pdf73,95 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback