Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Знайдено оптимальні параметри настоювання для водної витяжки з безсмертника піщаного з подальшим внесенням її до консервів, що посилюватиме оздоровчо-профілактичну дію готового продукту. Розроблено рецептуру крупно подрібнених консервів "Морква з чорносливом" з додаванням настоянки для поповнення організмом людини комплексу біологічно активних речовин. The optimum parameters for infusion water extract of immortelle and then making it to the cans that enhance health and preventive action finished product. A recipe coarsely chopped canned "carrot with prunes" with the addition of tincture to supplement the human body complex of biologically active substances.

Опис

Ключові слова

настоювання, безсмертник піщаний, біологічно активні речовини, infusion, immortelle, biologically active substances, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бичок, Л. О. Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива / Л. О. Бичок, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ. - С. 255-256.