Дослідження якості сушеного м’яса та порошків з м’яса під час зберігання в різному пакуванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено функціональні числа, органолептичні властивості, сорбційні характеристики та мікробіологічні показники небезпечності сушеного м’яса та порошків з нього під час зберігання. Study of functional numbers, organoleptic properties, sorption characteristics and microbiological indicators of dangers and dried meat powders with him during storage.

Опис

Ключові слова

сушене м’ясо, порошки з м’яса, якість, зберігання, пакування, органолептичні характеристики, сорбційні властивості, функціональні числа, мікробіологічні показники, dried meat, meat powder, quality, storage, packaging, organoleptic characteristics, sorption properties, functional numbers, microbiological parameters, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дослідження якості сушеного м’яса та порошків з м’яса під час зберігання в різному пакуванні / М. І. Погожих, В. В. Євлаш та ін. // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – № 30. – С. 143-147.

Зібрання