Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7698
Title: Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі
Other Titles: Use of dairy proteins to increase the biological value of production for baking industry
Authors: Ткачук, Юрій Михайлович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Гавриш, Андрій Володимирович
Tkachuk, Yuriy
Niemirich, Oleksandra
Dotsenko, Viktor
Havrysh, Andrey
Keywords: казеїн
хліб
білки
біологічна цінність
казеин
хлеб
белки
биологическая ценность
casein
bread
proteins
biological value
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Ткачук, Ю.М Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. – К. - 2013. – С. 88-89.
Abstract: У матеріалах наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. В материалах приведены результаты исследований по совершенствованию технологии хлеба повышенной биологической ценности с использованием казеина. The paper presents the results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7698
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bread_biological_value.pdf175.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.