Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7698
Title: Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі
Authors: Ткачук, Юрій Михайлович
Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Keywords: казеїн
хліб
білки
біологічна цінність
casein
bread
proteins
biological value
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Ткачук, Ю.М Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. – К. - 2013. – С. 88-89.
Abstract: У матеріалах наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. The paper presents the results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7698
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bread_biological_value.pdf175.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.