DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7700

Название: Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
Другие названия: Definition of rational modes of bakery ovens
Авторы: Логвінський, Руслан Валерійович
Василів, Володимир Павлович
Ковальов, Олександр Володимирович
Шутюк, Віталій Володимирович
Logvinskiy, Ruslan
Vasyliv, Vladimir
Kovalyov, Alexander
Shutyuk, Vitaliy
Ключевые слова: продуктивність
тепловий потік
хлібопекарська піч
відпрацьовані гази
тепловий баланс
ентальпія
производительность
тепловой поток
хлебопекарная печь
отработанные газы
тепловой баланс
энтальпия
performance
heat flux
baking oven
exhaust gases
heat balance
enthalpy
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей / Р. В. Логвінський, О. В. Ковальов, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Збірник праць НУБіП України за підсумками ІІІ Міжн. наук.-практ. конф. молод. вч., асп. і студ.– К., 2013. – С. 297-298.
Краткий осмотр (реферат): Проведені досліджування роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння. Установлена залежність температури відпрацьованих газів від продуктивності печі. Величина витрати палива на холостий хід і коефіцієнт холостого ходу печі можуть бути використані в економічних розрахунках, пов'язаних із плануванням роботи печей і підтримки їх у гарячому резерві. Проведенные исследовательства работы печей с рециркуляцией продуктов сгорания. Установленная зависимость температуры отработанных газов от производительности печи. Размер расхода топлива на холостой ход и коэффициент холостого хода печи могут быть использованы в экономических расчетах, связанных с планированием работы печей и поддержания их в горячем резерве. Conducted investigation of the oven with recirculation of combustion products. The dependence of temperature exhaust gas from the furnace productivity. The value of fuel at idle and idle factor ovens can be used in economic calculations related to the planning of furnaces and support them in hot standby.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7700
ISBN: 978-966-8006-08-1
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
13 04 Kovalyov III MNPK.pdf232,14 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback