Не так вже все й погано

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Висвітлені питання підготовки спеціалістів у вузах, проблем проходження студентами практики на підприємствах, рівня підготовки викладачів та можливості їх стажування на підприємствах та за кордоном за підтримки держави. The questions of training in high schools, problems passing students practice in enterprises, the level of teacher training and opportunities for internships in factories and abroad with state support.

Опис

Ключові слова

освіта, вуз, спеціаліст, стажування, практика, education, high school, professional, training, practice, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Крижова, Ю. П. Не так вже все й погано / Крижова Ю. П. // Мясной бизнес. - 2008. – № 3 (65). - С. 35-36.

Зібрання