Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7758
Title: Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста
Authors: Кравченко, Олександр Іванович
Марченко, А. В.
Keywords: шнек
screw
інтенсифікація процесу
гідродинамічні процеси
интенсификация процесса
гидродинамические процессы
intensification of the processes
hydrodynamic processes
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Кравченко, О. І. Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста / О. І. Кравченко, А. В. Марченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 77-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 2—3 квітня 2012 р. - К : НУХТ, 2012. - Ч. ІІ. - С. 14-15.
Abstract: Інтенсифікація процесу замішування може здійснюватись збільшенням частоти обертання робочого органу або зміною його конструкції і зменшити тривалість бродіння. Використання двошнекових робочих органів для замішування забезпечує інтенсифікацію процесу, покращуючи якісні показники готових виробів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7758
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koizszd.pdf102.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.