Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7758
Название: Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста
Авторы: Кравченко, Олександр Іванович
Марченко, А. В.
Ключевые слова: шнек
screw
інтенсифікація процесу
гідродинамічні процеси
интенсификация процесса
гидродинамические процессы
intensification of the processes
hydrodynamic processes
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Кравченко, О. І. Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста / О. І. Кравченко, А. В. Марченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 77-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 2—3 квітня 2012 р. - К : НУХТ, 2012. - Ч. ІІ. - С. 14-15.
Краткий осмотр (реферат): Інтенсифікація процесу замішування може здійснюватись збільшенням частоти обертання робочого органу або зміною його конструкції і зменшити тривалість бродіння. Використання двошнекових робочих органів для замішування забезпечує інтенсифікацію процесу, покращуючи якісні показники готових виробів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7758
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
koizszd.pdf102.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.