Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7758
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorМарченко, А. В.-
dc.date.accessioned2013-05-13T14:17:00Z-
dc.date.available2013-05-13T14:17:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКравченко, О. І. Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста / О. І. Кравченко, А. В. Марченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 77-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 2—3 квітня 2012 р. - К : НУХТ, 2012. - Ч. ІІ. - С. 14-15.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7758-
dc.description.abstractІнтенсифікація процесу замішування може здійснюватись збільшенням частоти обертання робочого органу або зміною його конструкції і зменшити тривалість бродіння. Використання двошнекових робочих органів для замішування забезпечує інтенсифікацію процесу, покращуючи якісні показники готових виробів.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectшнекuk_UK
dc.subjectscrewuk_UK
dc.subjectінтенсифікація процесуuk_UK
dc.subjectгідродинамічні процесиuk_UK
dc.subjectинтенсификация процессаuk_UK
dc.subjectгидродинамические процессыuk_UK
dc.subjectintensification of the processesuk_UK
dc.subjecthydrodynamic processesuk_UK
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleЗастосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тістаuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koizszd.pdf102.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.