Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7762
Title: Математична модель течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі
Authors: Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Keywords: математична модель
розподіл швидкості
газонаповнене тісто
mathematical model
velocity distribution
gas-filled dough
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2011
Citation: Кравченко, О. І. Математична модель течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі / О. І. Кравченко, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, // Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку : тези доповідей Міжнар. наук.- техн. конф. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. - С. 191-194.
Abstract: У даній статті представлена інформація щодо використання методів математичного моделювання для детального дослідження процесів, що відбуваються в циліндричному формувальному каналі. This article presents information on the use of mathematical modeling for a detailed investigation of the processes occurring in a cylindrical mold channel.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7762
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koimmtz.pdf117.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.