Математична модель течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У даній статті представлена інформація щодо використання методів математичного моделювання для детального дослідження процесів, що відбуваються в циліндричному формувальному каналі.
This article presents information on the use of mathematical modeling for a detailed investigation of the processes occurring in a cylindrical mold channel.
Опис
Ключові слова
математична модель, розподіл швидкості, газонаповнене тісто, mathematical model, velocity distribution, gas-filled dough, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Кравченко, О. І. Математична модель течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі / О. І. Кравченко, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, // Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку : тези доповідей Міжнар. наук.- техн. конф. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. - С. 191-194.